sign up, talk, ask, download, play, and have fun!!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Not working

Go down 
AuthorMessage
ms8125



Posts : 13
Join date : 2009-07-24

PostSubject: Not working   Sun Jul 26, 2009 12:19 pm

Ok ive tried everything ive even talk to people on Hamachi ive extracted everything but when i try to load SkydemonMs.exe is says that it cant find wzmss.dll and to re download but when i do that it keeps giving me the same error

Edit: i dl'd the stuff i needed and it takes me to a Black Screen and returns me to where i was
Back to top Go down
View user profile
[GM]Ryan



Posts : 65
Join date : 2009-07-12
Age : 26

PostSubject: Re: Not working   Mon Jul 27, 2009 9:38 pm

ms8125 wrote:
Ok ive tried everything ive even talk to people on Hamachi ive extracted everything but when i try to load SkydemonMs.exe is says that it cant find wzmss.dll and to re download but when i do that it keeps giving me the same error

Edit: i dl'd the stuff i needed and it takes me to a Black Screen and returns me to where i was

O, d'accord. Just find some other wzmss.dll that you have and place it in where you have the SkydemonMs exe (which should be in your v.62 maple folder). Any wzmss.dll should work fine.

Best regards,
~~[GM]Ryan
Back to top Go down
View user profile
 
Not working
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Does anyone know why the "Pupil" system isnt working
» Animal ID code not working?
» Help, DDO isn't working :(
» fantage not working!!!!!!!!!
» Isnt MyBrute (now) Boring !

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SkyDemons :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: